FANDOM

Imjustthere

aka If I say I'm bi I'm wrong, I'm gay now

  • I live in Vodice, Croatia/Hrvatska
  • I was born on listopada 17
  • My occupation is having a mental breakdown
  • I am ♂️ (he/her)

Kategorije Edit

Hej poz, nema potrebe da radiš kategoriju za filmove. Oni već imaju svoje kategorije - Klasici, Nastavci klasika, Pixar, DisneyToon itd. :)

Aha, znači 2-d filmovi i to je bespotrebno, uredu, mislio sam ih samo dodat za "Good Measure"-


Sadržaji Edit

Hi, bok, drago mi je da si se pridružijo ovoj wiki! Ovaj, ako sam dobro vidjela si pokušao napisati par sadržaja za filmove? To je super, ali molim te da u buduće pogledaš kako su na drugim stranicama pisani- npr. Kralj lavova itd.- tako da stvari ipak budu izjednaćene. MaryPoppins95 (razgovor) 11:17, 10. svibnja 2019. (UTC)

Uredu, hvala, probat ću ubrzo, malo sam prestao editat jer sam radio na videima, editat ću ih ponovo kad budem imao vremena.

Ma samo bez stresa, nisam mislila da moraš odmah uređivati sve na brzaka. Samo sam htjela reći da bi bilo ljepše ako su sadrđaji sličnog oblika. Sve ostalo je na tebi : ) MaryPoppins95 (razgovor) 10:47, 12. svibnja 2019. (UTC)

OK, sve pet, nisam planirao odma, niste me zabrinuli.-imjustthere

Ben 10 wiki na hrvatskom Edit

Pozdrav imjustthere, da li netko namjerava napraviti stranicu wiki na hrvatskom ben 10 franšize kao sonic na hrvatskom i phineas i ferb na hrvatskom( tek je rano izašla wiki na hrvatskom)? Pozdrav.

30.8.2020., Tomex 22.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.