Pages
1k
Photos
4k
Videos
393

Disney Sinkropedija is a community site that anyone can contribute to. Discover, share and add your knowledge!

View full main page

Dobro došli na Disney Sinkropediju
Untitled-1.jpg
Sinkropedija je mjesto za sve one koji su zainteresirani za Disneyjeve sinkronizacije na hrvatskom jeziku. Želiš saznati tko je posudio glas tvojemu omiljenom liku iz nekog Disneyjevog filma ili serije? Želiš saznati sve uloge od nekoga glumca; tko je bio redatelj ili prevoditelj, tko je izvođač ili autor prepjeva? Želiš vidjeti sva njihova bivša postignuća, kao i pratiti njihov daljnji rad? Želiš znati hrvatske stihove nezaboravnih pjesama? Koji film će uskoro progovoriti hrvatski? Onda si na pravome mjestu. U našoj bazi podataka pronaći ćeš 1.122 stranica koje redovito ažuriraju ljubitelji sinkronizacija od 2011. godine.

Potičemo sve kreatore koji su sudjelovali u sinkronizacijama da podijele svoja vrijedna postignuća; kao i ljubitelje sinkronizacija da nam se pridruže. Ako postoji greška, nepotpuni podatak ili znate koju novost - ne oklijevajte i uredite članke, komentirajte. Vaša pomoć će nam biti korisna.

Sinkropedija je trenutno u procesu zaključavanja zbog spamera. Ako naiđete na zaključanu stranicu koju ste voljni urediti ili dodati informaciju koju znate, biti ćete obvezni otvoriti vlastiti profil. Uređivanja bez profila će s vremenom postati potpuno onemogućeno. Ako pak ne želite otvarati profil, možete nam ostaviti komentar ispod članka te će registrirani korisnici urediti stranicu umjesto vas. Hvala na razumijevanju!

Popis svih Disneyjevih sinkronizacija na hrvatskom možete pronaći ovdje -> Popis Disneyjevih sinkronizacija na hrvatskom.

Istražite Wikiju
DisneyHR Instagram profil - vijesti iz svijeta Disneyja i njihovih sinkronizacija.

Ako želite znati više informacija o Disneyju, njihovim sinkronizacijama, te pratiti što nam to novo spremaju, ili se možda pak prisjetiti nekog njihovog starog ostvarenja, zapratite našu Instagram stranicu na kojoj redovno objavljujemo sadržaj vezan uz Disney i njihove sinkronizacije na hrvatski. Klik na link -> @disneyhr.

Dodjela nagrada za najbolju hrvatsku Disney sinkronizaciju - SINKEY

Nagrada za najbolju hrvatsku sinkronizaciju, odnosno uspjehe naših glumaca i pjevača je u tijeku. Za svog favorita možete glasati na ovom linku

Premijere

Kino
Uskoro

Dostupno

Streaming platforma HBO GO
Dostupno

  • Razni Disney/Pixar filmovi - do 30. rujna HBO GO
Istaknuti film
Istaknuti glumac
Istaknuta pjesma
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.