FANDOM


Dobro došli na Disney Sinkropediju
Untitled-1
Sinkropedija je mjesto za sve one koji su zainteresirani za Disneyjeve sinkronizacije na hrvatskom jeziku. Želiš saznati tko je posudio glas tvojemu omiljenom liku iz nekog Disneyjevog filma ili serije? Želiš saznati sve uloge od nekoga glumca; tko je bio redatelj ili prevoditelj, tko je izvođač ili autor prepjeva? Želiš vidjeti sva njihova bivša postignuća, kao i pratiti njihov daljnji rad? Želiš znati hrvatske stihove nezaboravnih pjesama? Koji film će uskoro progovoriti hrvatski? Onda si na pravome mjestu. U našoj bazi podataka pronaći ćeš 937 stranica koje redovito ažuriraju ljubitelji sinkronizacija od 2011. godine.

Potičemo sve kreatore koji su sudjelovali u sinkronizacijama da podijele svoja vrijedna postignuća; kao i ljubitelje sinkronizacija da nam se pridruže. Ako postoji greška, nepotpuni podatak ili znate koju novost - ne oklijevajte i uredite članke, komentirajte ili nam pišite na info@sinkropedija.com. Vaša pomoć će nam biti korisna.

Istražite Wikiju
DisneyHR Instagram profil - vijesti iz svijeta Disneyja i njihovih sinkronizacija, Disney Twitter

& Disney Wikia Hrvatska

Ako želite znati više informacija o Disneyju te pratiti što nam to novo spremaju, ili se možda pak prisjetiti nekog njihovog starog ostvarenja, zapratite našu Instagram stranicu na kojoj redovno objavljujemo sadržaj vezan uz Disney i njihove sinkronizacije na hrvatski. Klik na link -> @disneyhr. Profil je napravila naša suradnica Suradnik: Disneyqueens. Također posjetite Disney Wikia Hrvatska, bazu podataka za sve Disney fanove našeg suradnika Suradnik: Connen. Ta Wikija također sadrži Twitter račun koji je stvorio Suradnik:Imjustthere. Pronađite ga na adresi https://twitter.com/fandom_disney

Dodjela nagrada za najbolju hrvatsku Disney sinkronizaciju - SINKEY

U tijeku je godišnja dodjela nagrada za najbolju hrvatsku sinkronizaciju, odnosno uspjehe naših glumaca i pjevača. Želite znati tko su nominirani i glasati za svoga favorita? Više možete saznati na posebnom članku - SINKEY (2019.)

Premijere

Kino
Dostupno

Uskoro

Streaming platforma HBO GO
Uskoro

Dostupno

Televizija

Istaknuti film
Istaknuti glumac
Istaknuta pjesma
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.