FANDOM


Dobro došli na Disney Sinkropediju
Untitled-1
Sinkropedija je mjesto za sve one koji su zainteresirani za Disneyjeve sinkronizacije na hrvatskom jeziku. Želiš saznati tko je posudio glas tvojemu omiljenom liku iz nekog Disneyjevog filma ili serije? Želiš saznati sve uloge od nekoga glumca; tko je bio redatelj ili prevoditelj, tko je izvođač ili autor prepjeva? Želiš vidjeti sva njihova bivša postignuća, kao i pratiti njihov daljnji rad? Želiš znati hrvatske stihove nezaboravnih pjesama? Koji film će uskoro progovoriti hrvatski? Onda si na pravome mjestu. U našoj bazi podataka pronaći ćeš 796 stranica koje redovito ažuriraju ljubitelji sinkronizacija od 2011. godine.

Potičemo sve kreatore koji su sudjelovali u sinkronizacijama da podijele svoja vrijedna postignuća; kao i ljubitelje sinkronizacija da nam se pridruže. Ako postoji greška, nepotpuni podatak ili znate koju novost - ne oklijevajte i uredite članke, komentirajte ili nam pišite na info@sinkropedija.com. Vaša pomoć će nam biti korisna.

Istražite Wikiju
DisneyHR Instagram profil - vijesti iz svijeta Disneyja i njihovih sinkronizacija

& Disney Wikia Hrvatska

Ako želite znati više informacija o Disneyju te pratiti što nam to novo spremaju, ili se možda pak prisjetiti nekog njihovog starog ostvarenja, zapratite našu Instagram stranicu na kojoj redovno objavljujemo sadržaj vezan uz Disney i njihove sinkronizacije na hrvatski. Klik na link -> @disneyhr. Profil je napravila naša suradnica Suradnik: Disneyqueens. Također posjetite Disney Wikia Hrvatska, bazu podataka za sve Disney fanove našeg suradnika Suradnik: Connen.
Disney Wiki

Premijere

Kino
Dostupno

Uskoro

Streaming platforme
Dostupno

  • Razni Disney/Pixar filmovi HBO GO
Istaknuti film
Istaknuti glumac
Istaknuta pjesma
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.